Activiteiten

Oudermatch

21 april 2018

Oudermatch

Net zoals de voorbije 2 jaar zijn we op zoek naar enthousiaste ouders om het seizoen plezierig af te sluiten met een oudermatch! In 2016 is dit vanonder het stof gehaald en gezien het plezier dat dit teweeg heeft gebracht de laatste jaren (zowel op als naast het veld), zouden we graag een 3de editie willen organiseren! We zijn dus op zoek naar kandidaten voor de match op zaterdag 28/4 om 20u30! Dus: bent u na het lezen van deze mail: – Niet meer te houden, dolenthousiast en ziet u het zitten om voor de ogen van menig Black Boys te schitteren/volledig af te gaan? Of – Ziet u dit totaal niet zitten, maar bent u toch bereid om eventueel te komen helpen op/naast het terrein? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar yarno914@hotmail.com

Lees meer

Eetfestijn

25 februari 2018

Eetfestijn

Ons jaarlijks eetfestijn komt er terug aan, op 25 februari kan je terug lekker tafelen in Bambrugge, in zaal Sint Anna, Bambrugge-dorp. Vanaf 11:30 tot 14:30 hebben we 4 heerlijke gerechten klaar staan, voor elk wat wils: – Steak met saus naar keuze – Varkenshaasje met saus naar keuze – Gepocheerde zalm op Normandische wijze – Balletjes in tomatensaus Deze keer kan je elke gerecht kiezen in volwassen portie of in kinderportie. Tot dan!

Lees meer

Halloween

31 oktober 2017

Halloween

Dit jaar gaat onze fantastiche tocht opnieuw door op domein Steenberg te Mere met zijn fantastisch kader de meest geschikte plaats in omstreken om deze tocht te beleven. Tocht is ongeveer 5km en aangeraden om aangepaste schoenen te dragen. Buggies zijn niet mogelijk op dit parcours. Kaarten te verkrijgen op volgende locaties: De Zonnebloem – Café ’t Hoeksken – Broodjes Vicky Meer info via Facebook. Hopelijk zijn jullie er allemaal opnieuw van de partij samen met vrienden, collega’s en/of familie!

Lees meer

Black Boys Family Day

15 augustus 2017

Op 15 augustus organiseert Black Boys naar jaarlijkse traditie opnieuw de 15/08 Family Day. Meer informatie volgt later.

Lees meer